Going back to the U.S

 
Jag har äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN besegrat min beslutsångest och bestämt mig för att åka tillbaka till USA, som au pair denna gång. Sist jag kände denna motivation var när jag, våren 2009, tog beslutet om att åka som utbytesstudent 10/11. En obeskrivlig motivation som får mig så otroligt lycklig! Att ha ett stort mål framför sig gör mig så galet peppad och ger mig motivation till att utföra alla mindre mål tills dess. 
Jag är i fullgång med ansökning av praktikplats och vikariatanställning på förskolor och skolor för att tjäna in mina referenser. Jag kämpar även med körkortet som jag vill ha klart så fort som möjligt. Sen är det bara att köra på med ansökningen till organistionen, som jag för övrigt redan har valt ut efter att ha noggrant granskat olika. Jag vill helst inte att historien upprepar sig med en dålig organistion vilket jag hade under mitt utbytesår. Det känns också skönt att denna gång veta vad jag kastar mig in i. Processen och alla förberedelser, undvika höga förväntingar, veta hur jag ska agera när jag väl är på plats. En mer mogen Anna åker iväg, för att till och med kanske mogna ännu mer!
 
Jag kommer att skaffa en helt ny blogg enbart för mitt au pair år, så får denna stå oberörd tills jag kommit hem igen! Men än så länge blir jag kvar här, tills själva ansökningen börjar, kommer givetvis länka den bloggen här!
Life | Au Pair, Motivation, USA | |
#1 - - Anonym:

Så kul det låter! :)

Upp