Happy feet

Helt oväntat och positivt överraskande kom brevbäraren med ett paket från Heels.com, något jag hade ställt in på att få om ca 3 veckor. Beställde dessa skönheter förra veckan, beige/grå/taupe klackar som kommar att bäras till studenten med en vit klänning och gulddetaljer. Otroligt nöjd med hela köpet och den korta leveranstiden! Sitter som gjutna, kanske lite för gråaktiga än väntat men annars älskar jag dom. Kan redan nu säga att det lär bli många fler köp från denna sida. Ännu en sak att boka av till studenten, puh! 
 
Ska försöka få in lite mer vardagliga inlägg här på bloggen framöver, med lite iPhonebilder kanske (kan ibland bli jobbigt att släppa runt på systemkameran). Även jag börjar tröttna på endast inlägg om mina köp... 
Shopping | | 4 kommentarer

Silver and Gold

Några av mina senaste köp från förra veckan. Silver och guld, ringar från Glitter. Vet inte hur länge jag varit på jakt efter riktigt tunna ringar, helst många men för ett rimligt pris. Ringarna kommer inte en och en utan sitter ihop 5 st, har jag för mig, i en liten gemensam ringsamling. Men var lite kreativ, drog och böjde, och tada så fick vi ett par tunna ringar för 20 lappen! Många för ett rimligt pris, perfekt! 
Shopping | | Kommentera

Swimwear

Kändes lite konstigt när jag idag fick med mig hem två bikini, med tanke på att det var snöstorm ute, suck. Sommaren är så långt bort man kan tänka sig, så varför ens tänka på att köpa bikini nu? Kanske beror det på att min längtan är så stor att jag vill ha lite av sommaren i garderoben redan nu, men mesta dels för att jag om drygt 20 dagar åker till Gran Canaria. Det är ju inte vardag men åker utomlands så varför inte köpa sig något nytt och fint att ta med sig! Mest av allt är jag sugen på en gul bikini, snyggt när man är brun, men det kanske kommer fler nyheter i butikerna med tiden, så kanske blir ett köp då också! Men kan aldrig ha för många bikinis!?
Shopping | | Kommentera
Upp