Thrift shopping

Secondhand fynd!
Tog mig en tripp förbi Myrorna tidigare idag. Tycker det är så himla kul att strosa runt där och sen plötsligt hitta något, kanske till och med något som är snarlika redan finns ute i butikerna. Fantastiskt med fynd! 
Dessa skor blev dagens kap, vet inte hur länge jag har letat efter ett par liknande ridstövel inspirerande skor i min prisklass. Och denna under hundralappen dessutom, för bra för att vara sant! Kan behövas fixas till då sulorna på undersidan är lite som "ankfötter" längst fram, får lämna in dom och slipa till lite kanske! Jag menar, 75 kr och det visar sig att skorna inte uppfyller mina krav och åker tillbaka på hyllan, det är inte hela världen! 
Shopping | | 2 kommentarer

As the days fly by


Bilder från dagen
Att torsdagen är snart över och helgen smyger sig på är svårt att förstå. Att det dessutom är första februari i morgon känns ännu mer galet! Veckorna och dagarna flyger förbi, hinner knappt med. Hoppas alla har haft en bra första månad på det nya året, att ni alla fått den "nya" starten ni önskat få! 
Ikväll blir jag hemma i soffan för att vila, speciellt magen som inte är på min sida idag...
Fick hem ett fint fynd tidigare idag som jag tänkte visa lite senare! 
Life | | Kommentera

The third day of the week

En kort skoldag till strax efter 12, han ta en kopp chai-latte med några vänner innan bussen och väl hemma hittade jag färsk frukt som fick bli mitt mellanmål. Det är plus grader här i Gävle idag och vet man hur mycket snö vi tidigare har fått så vet man också att hela slutar i slask. Det kunde lika gärna vara en dag i mars, men det är endast januari och vintern är långt från över. Att få höra av pappa om en förhoppningvis kommande resa framöver gör mig i alla fall lite varmare inombords. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, aldrig, i psyket, har vintern varit så lång och jag vill bara ha vår, sommar och sol! 
Life | | En kommentar
Upp