Tattoo Ideas

Dessa två bilder representerar placeringarna av mina framtida tatueringar. Inget är väl absolut, men jag har mina idéer.
 
En tatuering är jag helt säker på, texten och syftet är som gjutet inom mig och nu vill jag få det placerat på kroppen, frågan är bara vart. Den första bilden är givit mig inspiration och jag känner mig ganska fast vid det. Andra bilden, gällande placering har jag varit sugen länge på men inte riktigt vetat vad jag vill tatuera in, så istället för döskallen på ankeln så vill jag skriva ett meningsfullt ord som är väl genomtänkt. Som sagt, har mina idéer även till den tauteringen, men precis som den första jag pratade om så ska det vara gjutet! 
 
Min första tatuering, på vristen, gjorde jag i mars 2012. Så förhoppningsvis sker tatuering nr 2 någon gång under detta år. 
 
 
 
 
Inspiration, Life, Wanted | | Kommentera

January 15 2014

För varje år som går så suckar jag allt djupare inför vintern. Vill ha värme och sol!  
 
Jag har hamnat i en bubbla, isolerad från omvärlden i tankar/funderingar över vad just jag vill få ut av mitt liv. Jag kommer väl aldrig ha ett riktigt svar eller en hel plan på allt, det vore tragiskt, inget spontant. Men tills jag har hittat någon slags vägledning så kommer jag förmodligen befinna mig kvar i denna bubbla. Vad jag vet idag är att mitt au pair år börjar någon gång under 2014, men ändå är jag inte nöjd? Jag vill så mycket, och löjligt nog så får jag panik och känner mig gammal, hur ska jag hinna med allt?! 
Inspiration och motivering finns det gott om, jag ska bara sortera och organisera det på något sätt, placera ut det på kartan över mitt liv, min framtid. Detta gör mig galen. Jag har insett att jag befinner mig i en 20-årskris! 
 
Vad jag i alla fall har börjat gjort detta år, något som har varit med mig i ca 1 1/2 år, är mitt årsprojekt att filma en sekund varje dag för att tillslut slå ihop till en hel memory bank. Jag har försökt på mig detta projekt två gånger tidigare, men aldrig slutfört, så 3.de gången gillt? 
 
Kommer nog att vara mer aktiv här ett tag än på min au pair blogg, eftersom det står ganska stilla på den fronten för tillfället! 
 
 
Life | | 2 kommentarer
Upp