10082014

I fredags satte jag ihop en outfit med mina två nya reafynd, kjol från bikbok och mina nya skor från skohuset.
I går kväll bjöds det på hederlig hemmafest hos Joanna med ett gäng härliga människor. Förkylningen med hosta och snuva hänger fortfarande med så blev rätt lugnt för min del, men lika kul för det! Fast idag känns det i kroppen! Sömnbrist och förkylning går inte hand i hand så den här dagen lär sluta tidigt i säng. 
 
Det märks att sommaren är snart över när alla börjar dra sig tillbaka till sina måsten och rutiner. Mina rutiner i våras var att jobba som heltidsvikarie på mitt gamla dagis, hjälp vad jag saknar barnen, personal, allt! 
Har så mycket som måste tas tag i den här hösten för att jag ska komma någon vart med det jag vill göra, USA och au pair jobbet bland annat. Men innan dess har jag en checklista som måste betas av. Kämpa, kämpa! 
Life, Outfits | | Kommentera

Shoe love is true love

Mina nya skönheter som jag hittade på rean igår. OTROLIGT bekväma, vilket kan ha varit vikten i beslutet, men ack så snygga. Simple but cute! 
 
Även idag hänger förkylningen med, hoppas på ett mirakel under natten så att man slipper det här till helgen..
Har dessutom en fyhelvetes blåsa på tungan som tar bort hela min talförmåga. Papper och penna i högsta hugg om man ska hålla en konversation med mig!
 
HÄR är en länk till den spotifylista jag satt ihop med mina aktuella favoriter! 
Life, Music, Shopping | | Kommentera

A daily dose of Tumblr

Min förkylning håller i sig ännu en dag, men har trots det ändå fått i mig lite frisk luft och rört på bena när jag körde mamma på lite ärenden. I farten lyckades jag hitta ett par nya favoriter på skohusets rea, så är inte helt bitter! Med mitt trötta huvud och ömma kropp så blir det bestämt en hemmakväll för att kurera inför helgen.
Någon gav mig frågan om min spotifylista och om jag kunde dela med mig. Jag har en radda med listor, så jag slår ihop några aktuella favoriter i en ny och lägger upp den här lite senare! 
 
Inspiration, Life | | Kommentera
Upp