The start of something big

Haft två helt fantasiska dygn med mina tjejer på studentkryssning, startskottet av allt firande denna termin inför student i Juni. Det är sjukt hur längtan och väntan inför det här har varit, och nu är det bakom oss. Himla roligt har jag i alla fall haft, och med mig många härliga minnen!
Haft en slödag hemma för att ta igen de få timmar jag sovit, men redan i morgon har jag ett träningpass inplanerat så det blir en tidig kväll för att komma upp i tid. 
Life | | Kommentera

Brand new day

Måndag förmiddag. I natt har jag fått sovit ut rejält. 10 timmars sömn, vilket mycket ovanligt för mig. 
Det är måndag, ny vecka, hade det varit vilken vanlig måndag som helst hade nog en ångest och längtan till helgen redan börjat. Men inte idag. Sportlovet är igång och jag njuter till fullo. Har redan haft ett morgonpass här hemma med fokus på ben och mage, nu väntas en lättare brunch innan den riktiga lunchen lite senare! 
Solen skiner in i alla fönster och lockar en ut, så det blir nog en lång, härlig promenad mot eftermiddagen! 
Life | | En kommentar

Playa del Inglés

Bilder lånade från Ving.se
Mycket om och men hindrade vårt beslut till att boka solsemestern till Gran Canaria. Men nu är datumet satt och fredag den 12 april lyfter planet till Playa del Inglés för en vecka med sol och bad. Nu har jag yttligare en sak till att se fram emot, det är helt otroligt vad denna vår kommer att erbjuda! Att också få fira min 20 årsdag den 14 april i värmen med en god drink och sanden mellan tårna är helt fantastiskt. 
Som ni ser ovan så kommer vi att befinna oss strax intill Maspalomasöknen, och kan lova redan nu en massor av fina bilder därifrån! 
Life | | 3 kommentarer
Upp