Yesterdays

Det tog mig inte lång tid att klicka hem nelly skorna och jag kunde inte ha varit nöjdare! Till och med snyggare än vad dem framstås att vara på hemsidan! Kommer användas flitigt i sommar! 
Detta var alltså en glimt över hur min klädsel såg ut igårkväll. En trevligt lördagskväll med teaterföreställning och lite rosé med tjejerna hos Jossan. 
Idag är det morsdag, grattis grattis fina mamma, som vi skulle ha firat på ett mer traditionellt sätt hos farmor men det blir grillning på hemmaplan. Direkt efter det slutar mitt latande, efter två dagar i solstolen, istället sjunker jag ner med diverse skoluppgifter. Sista veckan nu innan allt ska in, kämpa kämpa! 
Life, Outfits | | En kommentar

Valentino

Länge har jag haft cravings för dessa valentino skor, vet inte hur många inspirations bilder jag har med dem. Den första bilden är från nelly, alltså ett par valentino lookalikes som jag har spanat in ett tag. Finns även i svart men har fastnat mest för dem beiga. En riktigt fin kopia men är rätt kräsen av mig och vill mer en gärna ha ett par äkta med dem lite större nitarna och den platta, blanka tån. T.ex. de två modellerna i bilden i mitten. Beiga eller beige/svarta. Ge mig! 
Får se om jag lyckas övertala mig själv och klickar hem nelly skorna. 
 
 
Inspiration | | Kommentera

Can't complain

Har haft en otroligt härlig måndag! Så himla fint att börja nya veckan på topp. En ledig dag med kanon väder så det är såklart man passar på att vistas ute i solen. Kanske lite väl mycket sol då jag brände ansiktet... Äntligen börjar vår, till och med sommarkänslorna krypa fram. Avslutade dagen med en 8 km lång kvällspromenad med storebror, så underbart att kunna ta på sig ett lätt träningställ utan att börja huttra av kyla. Kan inte klaga! 
När vi ändå är inne på träning så kan jag passa på att svara på en kommentar om hur jag tränar och håller mig i form. Ska jag vara helt ärlig så tränar jag inte mer än några timmar i veckan. Rider en gång i veckan och försöker variera gym och några turer i spåret till vardags, brukar även köra några pass hemma. Har nog mina gener att tacka när det kommer till min kropp eftersom äter i princip vad jag vill, hur mycket jag vill och när jag känner fört. Även om jag har en tendens att småäta under veckan så påverkar inte kroppen så mycket av det, mestadels för att jag tar bara små mängder. Har en väldigt känslig mage och för att slipa magknip och halsbränna försöker jag dra automatiskt ner på allt onyttigt. 
 
Life | | En kommentar
Upp