So much to do, so little time

Detaljer från föra veckan. Nya byxor från Zara. Bilderna blev tyvärr lite mörka pga taget på morgonen, men ska försöka få lite bättre bilder senare.
Har gått runt hela dagen med magknip och halsbränna, vilket i sin tur har förstört hela min måndag. Försöker bara ta det lugnt nu och dricker endast vatten för att få magen lugn. Det är en liten dålig sist jag hamnat i. Har så himla mycket plugg som måste göras innan studenten som leder till stress, som i sin tur leder till min halsbränna och en mage som protesterar. Därför vill jag inget annat än att ta det lugnt vilket betyder att plugget skjuts upp ännu mer. Suck. Hade det inte varit för vädret som går åt bättre tider med sol och värme hade jag bokstavligt talat gått under. 
Life, Shopping | | Kommentera

Gran Canaria part 1

 
Lite mer än en vecka har gått sedan jag och föräldrarna kom hem från Gran Canaria, vilket allt mer börjar märkas av på den solbrända huden som sakta men säkert flagnar bort. Men borde inte klaga då våren äntligen har kommit hit med sol och värme (?). I alla fall var den tidigare veckan väldigt lång, även om en extra ledig dag slank in mitt i allt, men pga allt plugg blir det ändå inte många fira dagar. Därför har jag varit så sen med att uppdatera bilderna från Gran Canaria, men här är några att börja med i alla fall. Det blev inte så mycket bilder, totalt, som jag hade hoppats på. Men dem som känner mig väl vet att jag kan vara riktigt usel på att ta bilder, vilket jag så gärna vill ändra på! 
Bilderna ovan är tagna mellan lördagen - tisdagen. 
Dagen började alltid med en morgonpromanad längst havet, gick mellan sandsynorna, åt enkel lunch på hotelet, solade och badade i flera timmar och avslutades med en fin middag. På söndagen firades min 20 års dag med 20 rosor och champange på balkongen, och med en kväll som slutade på en galen irländsk bar. Både under måndagen och tisdagen gick pengarna åt till parfymer, totalat 4 st för ett löjligt pris, men även en hel shoppingdag på bl.a. Zara och Mango. Har ett par nya plagg som jag tänkt visa.
 
Travel | | Kommentera

Update: Gran Canaria + Outfit

Jag och mina föräldrar har nu kommit fram till Gran Canaria, Playa del Ingles. De två första dagarna här har känts som en hel vecka, med underbart väder och god mat. Det är otroligt att vi fortfarande har så många dagar kvar av resan, det har gått så långsamt, vilket är bara bra! 
Jag har redan bränt mig alldeles för mycket idag! Solen steker på medan det blåser samtidigt, vilket leder till att man klarar av att ligga i solen i flera timmar utan att ens röra på sig. 
Denna kväll började med en fördrink på balkongen och sedan middag och annat trevligt därpå. Medan staden håller på att vakna till liv för en partyfylld lördagskväll så säger vi godnatt och förbereder oss för morgondagen. 
Det är ingen vanlig, tråkig söndag som väntar i morgon utan för min del en mycket speciell, fylld med firanden och presenter. Att bli 20 år känns konstigt, men glad att få fira det här nere i värmen! 
Förutom min födelsedag i morgon så väntas det, precis som i morse, en morgon promenad/jogging på stranden, bränna mig lite till, förhoppningsvis lite spa och sedan riktigt firande på kvällen. 
 
Jag vet inte om det blir något mer inlägg medan jag är här, har dock haft turen med wify på rummet men det är sällan vi är här. Så det blev en liten bild på kvällens outfit, bl.a. mitt nya halsband idag ialla fall och lite update tillsammans med det. 
 
Hoppas allt är bra hemma i Sverige! Puss och Kram
 
 
Life, Outfits | | 3 kommentarer
Upp