New Blog - Letters Home

 
Är ute i god tid med att presentera min nya blogg som kommer enbart handla om mitt Au Pair år, förberedelserna och ansökan. Den kommer givetvis inte var så aktiv nu i början, om det inte är något viktigt jag har att berätta. Kommer att pendla mellan denna blogg och Letters Home (som jag valt att döpa bloggen till) det närmsta året tills då jag åker iväg, men sen blir jag nog som mest aktiv på den nya. 
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till Letters Home och läsa mer om mina tankar och vad som kommer! 
 
Life | | Kommentera

4 sep 2013

Inspirationsbilder från min tumblr storiesfromyesterday.tumblr.com
All min tankekraft går till allt som har med au pair att göra. Igår skickade jag in min preliminära ansökan till Skandinaviska Institutet (organisationen jag valt) för att få mer information osv. Håller just nu på att fixa en to do lista över allt som ska göras innan jag kan börja ansöka på riktigt. Redan idag ska jag iväg till arbetsförmedlingen och ansöka om praktikplats på någon förskola. Att ha något att sträva efter, ett mål som ger mig sån otrolig motivation gör mig så lycklig. Får en helt ny dos av livskraft! 
 
Inspiration, Life | | Kommentera

Going back to the U.S

 
Jag har äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN besegrat min beslutsångest och bestämt mig för att åka tillbaka till USA, som au pair denna gång. Sist jag kände denna motivation var när jag, våren 2009, tog beslutet om att åka som utbytesstudent 10/11. En obeskrivlig motivation som får mig så otroligt lycklig! Att ha ett stort mål framför sig gör mig så galet peppad och ger mig motivation till att utföra alla mindre mål tills dess. 
Jag är i fullgång med ansökning av praktikplats och vikariatanställning på förskolor och skolor för att tjäna in mina referenser. Jag kämpar även med körkortet som jag vill ha klart så fort som möjligt. Sen är det bara att köra på med ansökningen till organistionen, som jag för övrigt redan har valt ut efter att ha noggrant granskat olika. Jag vill helst inte att historien upprepar sig med en dålig organistion vilket jag hade under mitt utbytesår. Det känns också skönt att denna gång veta vad jag kastar mig in i. Processen och alla förberedelser, undvika höga förväntingar, veta hur jag ska agera när jag väl är på plats. En mer mogen Anna åker iväg, för att till och med kanske mogna ännu mer!
 
Jag kommer att skaffa en helt ny blogg enbart för mitt au pair år, så får denna stå oberörd tills jag kommit hem igen! Men än så länge blir jag kvar här, tills själva ansökningen börjar, kommer givetvis länka den bloggen här!
Life | | En kommentar
Upp